Spa weekend

En spa weekend är ett bra sätt att återhämta krafter samtidigt som man unnar sig lite lyxig avkoppling med massage och olika behandlingar. Dessutom är det en fin romantisk gest gentemot sin partner att boka en spa weekend tillsammans oavsett om ni är nyförälskade, småbarnsföräldrar eller firar guldbröllop. Bor man i Stockholm är det dessutom effektivt då många inte vill behöva  ge sig av på någon längre resa. Bor man däremot utanför Stockholm kan man passa på att upptäcka huvudstaden och dess omgivningar.

Stockholm är fullt av fina spa hotell, herrgårdar, värdshus & slott som erbjuder spa weekend i stor Stockholm. Det du behöver fundera på är vilket typ av spa Stockholm weekend du och en eventuell partner ska välja. Utbudet på spaweekend och spapaket är snart lika varierande som klädmärken, det finns spa weekends för alla typer, kategorier och tillfällen att fira eller komma bort.

Kolla gärna in vad ditt spahotell eller anläggning har som specialitet. Det finns sån variation med behandlingar och vad de erbjuder. Vissa har en europeisk stil, andra har en asiatisk prägling. Vill du pröva fiskpedikyr? orientalisk ångbad Hamam? Hot stone massage? Eller få chokladmassage? Det finns så mycket olika variation i utbudet, så kolla noggrant på profilen och vilka behandlingar som utmärker just dom eller vad de har för specialtet. Tänk även på at det kan finnas säsongserbjudanden och tillfälliga erbjudanden som är värda att utnyttja eller man kan använda får att prova på lite mera udda behandlingar. Man kan också kolla in betyg på deras mat och restauranger, för det är ju också en del av helhetsupplevelsen, särskilt om det är en spa weekend du siktar på eller i alla fall bo över en natt.